Kipburger met kaas en bacon
Ingrediënten:
-450 gram kipfilet in heel kleine stukjes gesneden
-1 stengel bleekselderij in heel kleine stukjes gesneden
-1 eetlepel kipkruiden
-2 stengels bosuitjes in heel kleine stukjes gesneden
-4 harde bruine bollen
-2 el creme fraiche
-3 el yoghurt
-handje peterselie
-rucola
-ontbijtspek
-geraspte kaas
-olie
Bereiding:
-pureer met een staafmixer de kip, bleekselderij, bosui en kipkruiden tot het fijn is en vorm er hamburgers van
-laat 30 minuten afgedekt in de koelkast opstijven
-maak de saus van de yoghurt, creme fraiche en peterselie
-bak de ontbijtspek knapperig in de pan
-doe hoopjes geraspte kaas op een met bakpapier bedekte bakplaat 15 min op 180 graden voorverwarmde oven
-bak de hamburgers in ongeveer 15 min gaar
-serveer de hamburger met de saus, rucola, kaaskoekjes en bacon op het harde broodje
-
Soep
Italiaans
3 Personen
60 minuten
800 Kcal/persoon