Glutenvrije pannenkoeken
Ingrediënten:
2 eieren
200 gram glutenvrij meel (boekweitmeel, quinoa-meel, maïzena, maïsmeel, rijstmeel, kikkererwtenmeel etc.)
1 tl bakpoeder
Snufje zout
500 ml melk (sojamelk, kokosmelk, rijstemelk etc.)
Ook glucosevrij!
Bereiding:
Doe het meel in een grote kom en meng de eieren en melk hierbij.
Roer de melk er langzaam doorheen en mix het hele geheel.
Voeg vervolgens het zout en bakpoeder bij de mix.
Bak de pannenkoeken dan even kort op hoog vuur. Aan te raden is om ze in kokosolie te bakken. Dit is gezonder en de smaak is er lekker bij.
Serveer de pannenkoeken met wat honing en fruit om het af te maken.
Kijk op www.veganuts.nl voor meer heerlijke recepten en informatie!
Hoofdgerecht
Nederlands
3 Personen
20 minuten
100 of minder Kcal/persoon