Rauwe mini bessencheesecake
Ingrediënten:
Bodem:
8 dadels
1/2 cup walnoten
1/2 cup moerbeibessen
Laag 1
1/2 cup cashewnoten
1/2 cup aardbeien
2 eetlepels water
Laag 2:
1 cup bessen (blauwe bessen, bramen, kersen)
1 rijpe banaan
2 eetlepels water
Benodigdheden:
Springvorm ca. 16 cm doorsnee
Bakpapier
Bereiding:
Plaats het bakpapier over de onderkant van de springvorm en laat ondertussen de cashewnoten minimaal een half uur in lauw water weken.
Ontpit de dadels en doe deze samen met de moerbeibessen en de walnoten in de blender. Het is niet erg als deze niet helemaal verkruimelen.
Verdeel deze massa vervolgens over de onderkant van de springvorm en zet het in de koelkast.
Doe de cashewnoten en de aardbeien samen met twee eetlepels water in de blender tot het een vloeibare massa wordt. Verdeel dit over de bodem en zet een half uur in de vriezer.
Voor de laatste laag stop je de bessen, banaan en twee eetlepels water in de blender tot ook dit een vloeibare massa is. Verdeel dit over de vorige laag en laat ongeveer 2-3 uur in de vriezer staan.
Tip! Laat het taartje langer in de vriezer staan en serveer het als ijstaartje.
Nagerecht
Nederlands
1 Personen
5 minuten
100 of minder Kcal/persoon