Hartige taart broccoli-ham
Ingrediënten:
- 1 bakje (125 gram) hamreepjes
- 250 gram broccoli
- 200 gram champignons
- 5 plakjes bladerdeeg
- 100 gram boursin
- 100 gram creme fraiche
- 2 eieren
- beetje geraspte kaas
- 1 el paneermeel
-
Bereiding:
Beleg de quicheschaal met de bladerdeel, prik gaatjes in de bodem met een vork en bestrooi met paneermeel. Zet dit ongeveer 20 minuten in de oven tot de bladerdeeg bodem gerezen is.
Bak ondertussen de hamreepjes met de champignons.
Kook de broccoli in 4 minuten gaar. Laat ERG goed uitlekken.
Maak een mengsel van de boursin, creme fraiche en eieren.
Vul de quicheschaal met de ham, champignons, broccoli en laat hieroverheen het roomkaasmengsel vloeien en bestrooi met wat kaas.
Laat het geheel nog 30 minuten in de oven gaar worden op 200 graden.
Hoofdgerecht
Nederlands
4 Personen
90 minuten
800 Kcal/persoon