Gevulde portabella


Ingrediënten:

Ingredienten
Neem een gevulde portabella in plaats van vlees/viscomponent. Lekker met gebakken aardappelen en salade.

-2 portabellas
-1 sjalotje, zeer fijn gesnipperd
-1/2 teentje knoflook uitpersen
-1/4 kleine paprika, kleur naar keuze, zeer fijn gesnipperd
-1/2 eetlepel tijm
-50 gram geraspte jonge kaas
-70 gram grof gehakte walnoten
-1 sneetje geroosterd witbrood tot broodkruim verkruimelen
-1/


Bereiding:

Bereidingswijze:
-Verwarm oven voor op 200 graden
-Doe de sjalot, knoflook, paprika, tijm, ¾ van de kaas, walnoten, broodkruim, ei, zout en peper in een bakje. Dit wordt het notengehakt.
-Vul de portabella met het notengehakt, leg ze in een met olie ingesmeerde ovenschaal. Strooi de overgebleven kaas erover, en smeer de randjes van de champignon in met olie.
-Ongeveer na 20 minuten in de oven op 175 graden klaar.

Hoofdgerecht

Frans

2 Personen

30 minuten

200 Kcal/persoon


     Zoek