Tagliatelle rucola en ham
Ingrediënten:
-125 gram mascarpone
-1 el peterselie
-25 gram pijnboompitjes
-150 gram tagliatelle
-1 courgette
-100 gram hamreepjes
-olie
-25 gram rucola (of meer!)
Bereiding:
Bereiding
-Smelt de mascarpone in een pan met dikke bodem, voeg de peterselie toe en breng op smaak met zout en peper. Rooster de pijnboompitten lichtbruin
-Kook pasta beetgaar.
-Snijd de courgette in blokjes. Bak ze in ca. 4 minuten in olie lichtbruin. Bak de hamreepjes 2 min. mee en breng op smaak met zout en peper.
-Giet de pasta af. Roer de mascarponesaus er direct door en schep de rucola en courgette/ham mengstel erdoorheen.
-Strooi de pijnboompitten over het gerecht.
Bevat 700 kcal/pp, 36 gram vet (20 gram onverz), 57 gram KH)
Hoofdgerecht
Italiaans
2 Personen
30 minuten
600 Kcal/persoon